Firmafrokost med mad fra det italienske køkken

Leder du efter en god frokostordning? Hos Made in Italy kan vi tilbyde en firmafrokost med varme eller kolde retter fra det italienske køkken. Vi har endvidere mad til veganere. Vi holder til på Frederiksberg, men vi tilbyder også mad ud af huset til kunder i blandt andet Valby og Vanløse samt resten af København.

Skræddersyet firmafrokost helt efter jeres behov

Vi hjælper gerne med en fast frokostordning til jeres virksomhed, uanset om den er stor eller lille​. Det kan også være en sporadisk firmafrokost om for eksempel fredagen.

Vores kok har også 10 års erfaring med det italienske køkken, og derfor kan vi tilbyde en masse spændende retter i en skræddersyet firmafrokost. Det kan for eksempel være en ægte italiensk pizza.​

Kontakt os for at få et tilbud på mad ud af huset

Uanset om I vil have varmt eller koldt, lidt eller meget, hver eneste dag eller bare en enkelt dag, finder vi en løsning på firmafrokost, så maverne kan blive mætte og ganerne tilfredse.

Kom forbi for at fortælle os, hvad I kunne tænke jer. Derpå laver vi et skræddersyet tilbud til en god og billig pris. Du kan også ringe til os på telefon 33 23 33 13 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail italyma@hotmail.com.​

Åbningstider

Mandag​

Lukket​

Tirsdag - søndag

11:00 - 21:30

​ 

Firma

Made in italy

CVR: 31308291

Kontakt

Telefon: 33 23 33 13

E-mail: italyma@hotmail.com